Amanda Årets Pedagog!

På galan Årets Pedagog torsdag 15/3 utsågs vår Amanda Carnlöf, leg lär för närvarande i G14/Åk3 och kommunövergripande förstelärare, till Årets Pedagog i Huddinge Grundskola 2017. Så välförtjänt! Priset delades ut av Grundskolenämndens ordförande Jelena Drenjanin (flamingon är från skolan).

Juryns motivering lyderMed ett stort intresse för sina elever utför Amanda sitt uppdrag som lärare med bravur. Hon är en engagerande lärare och har en unik förmåga att visa närvaro och respekt. Genom sin förmåga att bygga relationer och samtidigt ha ett tydligt pedagogiskt ledarskap visar Amanda hur en professionell pedagog arbetar.
Hon är alltid villig att dela med sig av sina kunskaper till sina kollegor och när hon gör det lyfter hon dem och får dem att känna sig delaktiga, viktiga och betydelsefulla.

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*