Ledarskap och närvaro regerar

BeppeRulesIdag har Kästa skola invigning och vi som lånar lokaler får vara med. Alla elever i förskoleklasserna är samlade tillsammans (Kästa och Glömsta, dvs dryga 60 fem- och sexåringar). Beppe Singer (känd från bland annat Hjärnkontoret) har dem alla i sin hand, med fullt fokus i en dryg halvtimme. Absolut finns där talang, men också en hel del träning och aktivitetsbaserat lärande i botten (gjorda erfarenheter + reflektion). Men inte minst finns där gott om engagemang!

Att möta elever med engagemang och fullt fokus gör att att deras gensvar i allmänhet blir därefter – att möta dem utan fullständig närvaro fungerar aldrig.

 Glömstaskolans idé är att skolan ska vara begriplig & meningsfull vilket vi når genom att arbeta nära, nyfiket, nytänkande. Beppe är en av våra stora förebilder. Stort tack för att du var här och visade oss och våra elever idag!

 

 

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*